logo
reclame button
Volg ons op Twitter
Contact

Jasper Drewes
Museumstraat 6a
9711 HS Groningen
+31 6 43432235

Privacy

Privacybeleid

De gegevens die u via de site of op andere wijze aan Bed & Breakfast Groningen verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Wij leggen bepaalde gegevens in een bestand (nachtregister) vast. Indien u een boeking plaatst, registreren wij deze boeking op naam. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om uw boeking uit te voeren. Door ons geïnformeerde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bed & Breakfast Groningen gebruikt de verzamelde gegevens om haar gasten de volgende diensten te leveren:

- Als u een boeking plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, adres, aankomstdatum en vertrekdatum nodig. Bed & Breakfast Groningen gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van uw boeking en, indien nodig, om contact met u op te kunnen nemen.

- Uitsluitend na uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over nieuws, ontwikkelingen en speciale aanbiedingen en acties van Bed & Breakfast Groningen.

Door deze site te gebruiken verklaart u zich akkoord met de bepalingen van dit privacybeleid. Telkens als u informatie verstrekt via deze site of op andere wijze stemt u in met het verzamelen, gebruik en vrijgeven van die informatie in overeenstemming met dit privacybeleid. Als u vragen heeft over privacy of als u inzicht wilt in de gegevens die wij van u registreren, kunt u een e-mail sturen via het op de website vermelde e-mailadres.

logo marketing groningen
info@bedandbreakfastgroningen.nl