logo
reclame button
Volg ons op Twitter
Contact

Jasper Drewes
Museumstraat 6a
9711 HS Groningen
+31 6 43432235

Locatie

In het hart van Groningen

Groningen bevindt zich in het hart van Groningen. De Museumstraat is een rustige straat met een groene uitstraling en kenmerkt zich door architectonische tegenstellingen van moderne tot klassieke bouw. Om de hoek ligt het winkelgebied Westerhaven. De Martinitoren, Grote Markt, Vismarkt, eetcafeetjes en restaurants liggen op korte loopafstand. Zoals de naam van de straat al aangeeft ligt het Groninger Museum vanzelfsprekend ook op korte afstand.

Parkeren

Betaald parkeren is mogelijk in diverse parkeergarages; Parkeergarage Westerhaven (2 minuten lopen, dagtarief € 23,00), Parkeergarage Cascade (10 minuten lopen, dagtarief € 12,20). Gratis parkeren is mogelijk op één van de vele P+R terreinen; P+R Haren (A28), P+R Hoogkerk (A7). De citybus brengt u naar de binnenstad (retour € 6,00). Kort parkeren bij de entree voor het inchecken van uw (zwaardere) bagage behoort tot de mogelijkheden. Na inchecken kunt u uw auto parkeren.

Trein

Wanneer u met de trein komt is het een kleine 15 minuten lopen naar Bed & Breakfast Groningen. Tegenover het station ligt het Groninger Museum. Daar kunt u het beste langs, over de brug richting Ubbo Emmiusstraat. U loopt rechtdoor tot het Gedempte Zuiderdiep, steekt over en slaat dan linksaf en loopt tot het einde door. U ziet dan links Academie Minerva en rechts op de hoek Galerie Muskee. U loopt de straat in tussen beide en loopt dan tegen de Academie voor Bouwkunst aan. Hier loopt u om heen en dan ziet u aan uw linkerzijde Bed & Breakfast Groningen. Tegenover het gebouw van KPN.

logo marketing groningen
info@bedandbreakfastgroningen.nl